Vakantie aan de overkant van Turkije

Vakantie aan de overkant van Turkije

Turkije is natuurlijk een fantastisch land om vakantie te vieren. Met de betaalbare All Inclusive vakantie kun je onvergetelijke vakanties boeken. Er zijn veel plekken waar je naartoe kan om een een goede vakantie te boeken voor een scherpe. Met veel plekken waar je aan de kust zit van de Egeïsche zee. Als jij een vakantie hebt geboekt aan de Egeïsche kust of graag nog een vakantie wilt boeken aan de Egeïsche kust dan moet je even kijken of het eiland Samos dichtbij is bij jouw vakantie bestemming. Het eiland Samos is een zeer geliefde bestemming omdat het zo dichtbij Turkije ligt. Het ligt er natuurlijk aan waar je precies je vakantie in Turkije hebt geboekt maar gemiddeld is het ongeveer een dag trip naar Samos. Als je op vakantie bent in Turkije kun je heel gemakkelijk het buurland bezoeken; dit eiland heeft zeker veel te bieden. Samos is een eiland dat valt onder Griekenland en is aangeraden door veel toeristen. Als je geïnteresseerd bent in het bezoeken van Samos dan vertellen we je gouw verder wat je allemaal moet weten voor een vakantie Samos.

 

Middellandse Zee

Samos

Samos is een prachtig eiland aan de het oosten van de Egeïsche zee. Het eiland heeft prachtige natuur en de hoofdstad van Samos is Vathy; de stad wordt ook wel Samos genoemd maar wij het even bij Vathy. Het eiland heeft veel cultuur een rijke geschiedenis wat natuurlijk uit het oude Griekeland komt maar het eiland heeft ook veel geschiedenis en cultuur met Turkije. Maar de stad wordt ook wel Vathy genoemd. Denk bijvoorbeeld even aan school ook al hebben we het nu over vakantie. Bij wiskunde heb vast geleerd over de stelling van Pythagoras. De man Pythagoras heeft geleefd op Samos en heeft ook op het eiland de stelling uitgevonden. Dit maakt het bezoek toch wat specialer. De stad heeft ook een superuitgaanscentrum waar je gezellig kan uitgaan met het gezellige nachtleven. Dit maakt het voor veel van de vakantiegangers het bezoek compleet. Er is nog meer op Samos dan de stad Vathy. Dichtbij de stad zijn twee heerlijke badplaatsen waar je ook je tijd op het eiland kan doorbrengen. Beide badplaatsen hebben ook prachtige stranden. Tevens zijn er nog bergdorpen in het binnenland van Samos. Deze zijn ook aan te raden om te bezoeken als je er de tijd voor hebt of misschien even van het water weg wil. Samos is een fantastisch eiland die jou een gezellige tijd kan geven en waar je sfeervolle en leuke dingen kunt doen. Wij vinden het dus een van de mooiste eilanden van Griekeland. Gelukkig dus dat het eiland zo’n gunstige ligging heeft voor veel toeristen in Turkije aan de Egeïsche kust.

 

Vakantie boeken

Ben jij geïnteresseerd in een Samos vakantie? Dit is zeker aan te raden als, zoals we al zeiden, aan de kust van de Egeïsche zee zit. Om je All Inclusive vakantie in Turkije nog beter te maken is een kort vakantie bezoekje naar Samos een heel goed idee. Er zijn ieder jaar veel toeristen die er gebruik maken van de korte afstand tussen Samos en Turkije. Als je naar Samos gaat, vertrek je van de haven van Kusadasi, een stad in Turkije en een populaire bestemming voor veel toeristen. Deze stad ligt op ongeveer dezelfde hoogte als Samos. Vanaf de haven van Kusadasi vertrek je en kom je uiteindelijk aan in de haven van Vathy. Als je uiteindelijk uitkomt in Vathy valt je het vast al op dat het eiland ontzettend groen is. En hier kun je ook gemakkelijk met de Euro betalen omdat het eiland onder Griekeland valt. Ook zijn er kerken in plaats van Moskeeën. Als jij na het lezen van deze blog van plan bent om naar Samos te gaan wensen we je veel succes en veel plezier. Het is een fantastisch eiland waar iedereen op vakantie aan de Egeïsche kust een dagje naartoe moet gaan!

All inclusive vakanties

We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.