Limak LaraHet Limak Lara Resort is gebouwd in een opvallende Aziatische stijl en behoort tot de luxe Limak hotelketen. Dit 5 sterren hotel ligt nabij Lara in de prachtige Turkse Riviera. Dit hotel biedt u alles wat u nodig hebt tijdens een spetterende zonvakantie met de hele familie. Voor de kinderen is er ontzetten veel te doen en ook voor u is het heerlijk relaxen geblazen, bijvoorbeeld in het Wellnesscentrum van het complex.
Het hotel ligt direct aan het strand en op ongeveer 25 kilometer van de bruisende stad Antalya. Jong en oud zullen zich hier niet vervelen en dat is precies waarom er vele jaarlijks terugkerende vakantiegangers in dit hotel komen.

Faciliteiten van het hotel

Het hotel telt 441 kamers die verdeeld worden over een hoofdgebouw met meerdere verdiepingen (er is een lift aanwezig). In het hoofdgebouw vindt u de 24-uurs receptie met een gezellige lobby met bar en zitjes en hier is gratis WiFi beschikbaar. Er zijn maar liefst 4 a la carte restaurants en er is een mooi buitenrestaurant aanwezig op dit complex, waar u heerlijk kunt eten. Zin in een klein hapje of een drankje, dan kunt u terecht in één van de vele bars, waaronder een poolbar en snackbar. Tegen betaling kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, waaronder een doktersservice, kapsalon, discotheek, internethoek en leuke winkeltjes.
Buiten in de tuin liggen vier zwembaden en twee kinderbaden en er is een aquapark met meerdere glijbanen aanwezig. Rondom deze prachtige zwembaden en aan het strand is een mooi zonneterras aangelegd met ligstoelen, matrassen en parasols, tevens beschikt u gratis over een badhanddoekenservice. Voor de kinderen is er een miniclub (4 – 12 jaar) en een juniorclub (13 – 16 jaar). Zelf kunt u deelnemen aan verschillende (sportieve) activiteiten, zoals squashen en tennissen en tegen betaling kunt u tennislessen krijgen, biljarten, bowlen of gebruik maken van verschillende gemotoriseerde watersporten op het strand. Wilt u hierna even lekker relaxen dan is dit mogelijk in de sauna of u neemt een lekker Turks bad of stapt in de jacuzzi. Tegen betaling ondergaat u een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage in het Wellnesscenter.
Overdag en ’s avonds worden er diverse sport- en spelactiviteiten en shows georganiseerd door het animatieteam.

Verzorging en kamers

U verblijft in het Limak Lara hotel op basis van de All Inclusive formule. Hierbij inbegrepen zijn het ontbijt, het laat ontbijt, lunch en diner (allen in buffetvorm geserveerd). Naast deze hoofdmaaltijden worden er snacks geserveerd van 11.00 – 16.00 uur, is er koffie en thee met lekkers verkrijgbaar van 12.30 – 17.30 uur, kunt u een ijsje halen van 13.00 – 17.00 uur en zijn er middernachtsnacks verkrijbaar van 23.00 – 2.00 uur. De lokale (niet-) alcoholische dranken en enkele importdranken zijn inbegrepen van 10.00 – 0.00 uur en in de discotheek van 23.00 – 2.00 uur. Tevens is er roomservice van 2.00 – 4.30 uur.
Tegen betaling zijn er verpakte ijsjes, roomservice van 4.30 – 2.00 uur, een diner in één van de a la carte restaurants en flesjes drinken en verse vruchtensappen verkrijgbaar.
De standaardkamers, geschikt voor 1 – 3 personen zijn onlangs gerenoveerd en beschikken allen over een balkon met zitje en zeezicht. Verder zijn ze voorzien van gratis Wifi, telefoon, centrale airco, minibar, televisie en kluisje. De badkamers hebben een douche, föhn en toilet. Tegen betaling van een toeslag zijn deze standaardkamers met jacuzzi bij te boeken.
De quadkamers, voor 4 personen, zijn het zelfde als de standaardkamers, maar beschikken over extra slaapplaatsen.
De voordeelkamers voor 2 personen zijn beschikbaar tegen een gereduceerd tarief, maar let op, deze kunnen qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaard kamers.

Een vakantie naar dit hotel

Boekt u een vakantie naar dit hotel dan bent u verzekerd van een heerlijke luxe, onbezorgde en welverdiende familievakantie in de Turkse Riviera. In en rond dit hotel is er zoveel te doen dat u zich zeker niet hoeft te vervelen, maar wilt u echter toch een keer van het terrein af, boek dan eens een jeepsafari door de bergen of een prachtige snorkel- of duiktrip en ontdek de mooie onderwaterwereld.