Turkije Allinclusive Vakantie

Een visum naar Turkije aanvragen. Hoe werkt het?

Het is sinds eind vorig jaar alleen nog maar mogelijk om online een visum aan te vragen. Het zogenoemde e-visum is op verschillende manier te verkrijgen. De meeste Nederlanders kiezen ervoor om via een Nederlandse bemiddelingswebsite een visum naar Turkije aan te vragen. Hier zitten de meeste voordelen aan verbonden: zoals een goede service en communicatie, verschillende betaalmethoden en een zeer snelle levering. Veel consumenten vergeten of weten helemaal niet dat er een visum moet worden aangevraagd wanneer ze een vakantie willen vieren in Turkije. Er kan dan ook een spoedbestelling gedaan worden. De consument heeft dan binnen een uur een geldig visum in handen.

Hoe gaat het aanvragen van een visum precies in zijn werk?

Wanneer er men op de desbetreffende bemiddelingswebsite zoals www.visumturkijedirect.nl bent gekomen, is het in sommige gevallen nodig om een account aan te maken en in te loggen. Op de meeste websites is dit echter niet nodig. Als eerste zal er per persoon alle persoonlijke gegevens van het paspoort worden ingevoerd. Ook zal er direct moeten worden aangegeven wanneer het visum moet ingaan. De eind datum wordt dan automatisch bepaald(18 dagen later). Het is niet mogelijk om eerder dan 3 maand voor het verblijf in Turkije een visum aan te vragen. Via Visumbuitenland.nl kun je snel een visum aanvragen voor Turkije.

Wanneer dit allemaal correct is ingevuld kan men de betaalmethode selecteren. Men kan ervoor kiezen om direct te betalen middels IDEAL of Mistercash. Ook ken men ervoor kiezen te betalen middels een bankoverschrijving of men kan ervoor kiezen om achteraf middels een factuur te betalen. De meeste reizigers kiezen ervoor om het bedrag direct te betalen.

Wanneer de betaalmethode is geselecteerd zal de aanvraag gedaan worden en zal men z.s.m. het visum in hun mailbox ontvangen.

Het is ook mogelijk om een grote aanvraag te doen.

Zo kan men in één keer meerdere personen opgegeven en alle documenten in 1 keer ontvangen. De is erg handig als men met een grote groep naar Turkije op vakantie gaat!