Turkije Allinclusive Vakantie

The Magnific

Het 4 sterren hotel The Magnific is een klein opgezet vakantiedorp, gelegen direct aan het mooie strand van Gümbet en de gezellige boulevard. Het gezellige en sfeervolle centrum van Gümbet is op circa 200 meter afstand gelegen. Het vakantiedorp is een populaire accommodatie, waar het motto is van check in en chill out. In The Magnific beleef je pas hoe een all inclusive vakantie beleefd moet worden. Hier kom je helemaal tot rust. Het 4 sterren hotel is op slechts 4 kilometer afstand gelegen van de bekende badplaats Bodrum. Het personeel zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan genieten in een ongedwongen sfeer.

Faciliteiten

The Magnific is een 4 sterren hotel wat meer fungeert als klein vakantiedorp. Het vakantiecomplex bestaat uit meerder gebouwen met in totaal 176 kamers. Alle gebouwen van The Magnific zijn laag bouw en met 176 kamers is het voor Turkse begrippen een kleine all inclusive accommodatie. In de prachtige groene tuin ligt een mooie4 zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad is een zonneterras aanwezig met zonnebedden en parasols, dit geldt tevens ook voor het strand. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant en 2 á la carte restaurants waar je tijdens je verblijf 1 keer mag dineren, reserveren vooraf is noodzakelijk. Het hotel beschikt verder over diverse winkeltjes, tv ruimte, minimarkt, wasserette en dokterspost. Er kan gebruik gemaakt worden van gratis draadloos internet in en rondom het buffetrestaurant en rondom het zwembad. De jongste gasten kunnen meerder keren per week naar de mini-club.

Verzorging en kamers

Het hotel heeft 176 kamers die onder te verdelen zijn in standaardkamers, superior kamers en voordeelkamers. De standaardkamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar, huurkluisje en een balkon. De badkamer heeft een douche, toilet en föhn. De superior kamers zijn voorzien van hetzelfde alleen ruimer en moderne ingericht. De voordeelkamers zijn in principe het zelfde maar kunnen afwijken qua ligging en faciliteiten. De voordeelkamer is wel de goedkoopste kamer. In hotel The Magnific verblijf je op basis van all inclusive: ontbijten, lunchen en dineren kan in het buffetrestaurant. Drankjes kunnen besteld worden bij de bar, alleen geselecteerde alcoholische en non alcoholische dranken kunnen gratis besteld worden tussen 10.00 en 24.00 uur. Tegen betaling kun je import dranken, verse vruchtensappen, roomservice, drinken bij de á la carte restaurants, drinken in flessen en alle consumpties na 24.00 uur. De SOHO beach bar is ook tegen betaling.

All inclusive hotel The Magnific

Het sfeervolle 4 sterren hotel heeft een prachtige ligging direct aan het strand en de gezellige boulevard. Je geniet hier niet alleen van je all inclusive verblijf, je geniet ook van een prachtig uitzicht. De medewerkers van het hotel zorgen er ten alle tijden voor dat je verblijf in The Magnific aangenaam is en dat je het hotel zal aanraden bij iedereen in je omgeving. Wij raden het hotel The Magnific sowieso aan iedereen aan die optimaal wil genieten van een Turkije all inclusive vakantie.