Turkije Allinclusive Vakantie

Algemene informatie over Lara

De vakantiebestemming Lara is één van de nieuwste badplaatsen in Turkije en het is hierdoor nog volop in ontwikkeling. Lara kenmerkt zich door het grote aantal thematische hotels en hierdoor wordt de badplaats ook wel het Las Vegas van Turkije genoemd. De badplaats ziet er heel verzorgd uit en omdat het nog volop in ontwikkeling is zijn er nog niet denderend veel sportmogelijkheden en zijn de uitgaansmogelijkheden relatief beperkt. In de loop van de jaren zal Lara uitgroeien tot de hotspot van Turkije. De badplaats heeft alles in zich, mooie natuur, prachtige zandstranden en de meest luxe thematische resorts. Waan je niet in Turkije maar bijvoorbeeld in China, op een schip, in een vliegtuig of een paleis. De vakantiecomplexen zijn allemaal reusachtig en er is voor jong en oud de hele dag door genoeg te ondernemen. Lara is op korte afstand gelegen van het populaire Antalya en hier kan men tot zo lang het nog duurt genieten van een bruisend nachtleven. Lara kent twee verschillende kustgebieden, ten westen van de badplaats vind je een ruige en grillige kust en aan de oostkant een rustige kustlijn met prachtige mooie zandstranden.

Weer & klimaat Lara

Vanaf april stromen de toeristen langzaam binnen bij Lara, de temperatuur is in april gemiddeld 18 graden en loopt langzaam maar zeker op tot een temperatuur van boven de 30 graden in de maanden juli en augustus, waarna de temperatuur weer daalt tot 16 graden in december. Lara is net zoals de gehele kuststrook in Turkije voorzien van een mediterraan klimaat met milde en zachte winters en warme en droge zomers. De kans op neerslag is in de periode van mei tot en met september minimaal, maar de overige maanden is de kans op neerslag een stuk groter. Voor een zonvakantie zijn de maanden juni, juli en augustus perfect. Ben je niet zo van het extreem warme weer dan is het voor – en naseizoen ideaal want de temperatuur is dan aantrekkelijk met plusminus 25 graden.

Bezienswaardigheden Lara

Lara is een vakantieoord waar je alleen maar luxe thematische resorts aan treft. Voor historische bezienswaardigheden ben je in deze badplaats niet aan het juiste adres. Natuurliefhebbers juist wel want in Lara vind je prachtig mooie perkjes, uitkijkpunten en overal is de badplaats in een bosrijke omgeving gelegen. In de omgeving van Lara zijn juist veel bezienswaardigheden gelegen die van natuurlijke aard zijn of historische aard. Over het algemeen moet je er altijd op uit trekken om bezienswaardigheden te bezichtigen maar in Lara moet je er nog net iets meer op uit trekken. Reis af naar de mooie Duden watervallen of naar de ruïnes van Perge. Geen zin om te veel te reizen voor bezienswaardigheden? Geniet op het vakantiecomplex en kom helemaal tot rust onder het genot van een hapje en een drankje.

All inclusive hotels in Lara

Lara staat vol met de meest luxe resorts. De badplaats wordt ook wel het Las Vegas van Turkije genoemd omdat er ontzettend veel thematische resorts gebouwd zijn. Waan je in een paleis, cruise schip of op Kremlin plein in Moskou. In deze badplaats sta je versteld van de mooie hotels, het ene hotel is nog bijzonderder dan het andere en waarschijnlijk zit je tijdens je zonvakantie al te bedenken waar je de volgende vakantie in Lara wilt gaan verblijven. De grootschalige vakantiecomplexen bieden allemaal de standaard all inclusive vakantie aan of de uitgebreide formule. Er zal je niets ontbreken tijdens een all inclusive vakantie naar het Las Vegas van Turkije. Zoek, vergelijk en boek direct je zonvakantie in één van de thematische hotels van Lara!