Turkije Allinclusive Vakantie

Turkse Rivièra

De west- en zuidkust in Turkije is bij iedereen beter bekend als de Turkse Rivièra. Het gebied wordt uitzonderlijk begeerd door Nederlandse vakantiegangers. Jaarlijks trekken Nederlanders in groten getale naar de Turkse Rivièra voor een fantastische vakantie. Deze omgeving van Turkije heeft werkelijk alles in zich om jouw een weergaloze vakantie te bezorgen. Ieder soort reiziger komt aan de Turkse Rivièra tot zijn recht, het maakt niet uit wat voor een soort vakantie je wenst. De Turkse Rivièra heeft de perfecte mix aan ingrediënten om een ieder de onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Wondermooie baaien en stranden, historische gebouwen, opgravingen, veel natuurschoon, hoge bergen en all inclusive accommodaties waarvan alleen maar gedroomd kan worden. Al jaren staat deze wondermooie omgeving op de absolute nummer één voor een all inclusive vakantie naar Turkije! Jongeren kunnen helemaal uit hun dak gaan in de talloze clubs en discotheken, terwijl cultuurliefhebbers en natuurliefhebbers kunnen genieten van schitterende historische gebouwen uit de oudheid en de prachtige natuur. Iedereen die een vakantie doorbrengt aan de Turkse Rivièra zal een onvergetelijke vakantie beleven!

Klimaat aan de Turkse Rivièra

De Turkse Rivièra is net als de andere kustgebieden van Turkije gezegend met een mediterraan klimaat. Het mediterraan klimaat aan de Turkse Rivièra heeft alleen het voordeel dat het een zachte variant er van kent, hierdoor heeft het gebied stralende zomers en uitermate zachte winters. Doordat het klimaat uitstekend is kan de Turkse Rivièra in principe het hele jaar door aangedaan worden voor een vakantie. De beste reistijd voor een zonovergoten vakantie is tussen april en oktober van het jaar, de kans op neerslag is nihil en de zonzekerheid is aanzienlijk groot. De gemiddelde dagtemperatuur in deze periode ligt op ongeveer 23 graden Celsius met uitschieters tot wel 40 graden Celsius in de maanden juli en augustus. Voor de gemiddelde dagtemperatuur is de maximale en minimale dagtemperatuur gebruikt. De gemiddelde watertemperatuur in deze periode komt neer op 24 graden Celsius.

Turkije all inclusive vakantie
Lorem ipsum dolor sit Zonder zorgen zonnen aan de Turkse Rivièra
Lees meer

Bezienswaardigheden

In deze overweldigende regio van Turkije zijn ontzettend veel verschillende bezienswaardigheden te bezoeken, van culture bezienswaardigheden tot natuurlijke bezienswaardigheden. Het is een must om in deze regio het achterland te verkennen voor het natuurschoon en min of meer door de hele regio kunnen historische en culturele bezienswaardigheden bezichtigd worden. Als cultuurliefhebber is het een must om de schitterende bouwwerken uit de klassieke oudheid te bezoeken, zoals een bezoek aan de stad Olympos. De badplaats Side is één en al bezienswaardigheid met de vele archeologische opgravingen. Als natuurliefhebber is het een must om de watervallen van Duden en Manavgat te bezoeken en het grootste stuwmeer van Turkije met een fantastisch uitzicht. Het stuwmeer heeft de naam Green Canyon, het heeft zijn naam te danken aan de natuurlijke rots omgeving en het mooie groene/blauwe water.

All inclusive vakantie Turkse Rivièra

De Turkse Rivièra is razend populair als vakantiebestemming bij Nederlanders. Dit komt mede door het geweldige klimaat dat er heerst in deze omgeving maar aan de Turkse Rivièra vind je ook de mooiste en bekendste badplaatsen van heel Turkije. Wat te denken van Alanya, Side, Antalya, Belek, Kemer en Lara? Stuk voor stuk geliefde vakantiebestemmingen en hier staan de meest luxe resorts van Turkije, die allemaal te boeken zijn met de inmiddels ingeburgerde all inclusive formule. Side is een historische badplaats met enorm veel archeologische opgravingen, terwijl je in de badplaats Lara heel veel thematische resorts vindt. Voor een overweldigende all inclusive vakantie in Turkije is de Turkse Rivièra de place to be. Vergelijk voordat er een vakantie geboekt wordt naar deze prachtige regio van Turkije, eerst alle aanbieders zodat je altijd de goedkoopste resi boekt naar de Turkse Rivièra!