Mardan Palace ResortVakantie vieren in de meest luxe vorm die maar mogelijk is? Het kan in het Mardan Palace Resort in Lara. Het gigantische vakantiecomplex is wellicht het modernste en meest luxe hotel aan de Middellandse Zee. Elke gast voelt zich in dit resort koning te rijk. Het hotel combineert het hedendaagse met de koninklijke pracht en praal van weleer. Alles in het hotel is een eerbetoon aan het betoverende verleden. Het resort is onder architectuur gebouwd en tijdens een vakantie in het Mardan Palace zal iedere gast denken dat hij/zij in een sprookje is beland. Het gigantische resort van ruim 180.000 vierkante meter is direct aan het strand van Lara gelegen. Lara is een buitengewoon gezellige en vooral luxe vakantiebestemming aan de Turkse Riviera. Alles in het hotel is gericht op service, kwaliteit en luxe. Hier geniet iedereen van een geweldig all inclusive vakantie.

Faciliteiten

Luxe is geen probleem in het Mardan Palace Resort in Lara. Jong en oud zullen hier een geweldige vakantie beleven, want aan faciliteiten geen gebrek. Al bij aankomst op het gigantische vakantiecomplex zal een ieder versteld staan. Zodra de entree van het gigantische Mardan Palace wordt aangedaan is er een gigantische lobby met 24-uurs receptie en heel veel liften naar de schitterende kamers. Op het complex zijn in totaal 11 bars en 9 verschillende restaurants gevestigd. Als actieve vakantieganger kun je ook heerlijk genieten van een vakantie in het hotel, want er zijn meer dan voldoende sportmogelijkheden. Er is een super groot buitenzwembad met een apart kinderbad en een waterspeelparadijs voor de jongste gasten. Het hotel heeft een eigen Swim Reef. Het kunstmatig aangelegde huis rif is ruim 900 vierkante meter groot en er zwemmen 1100 verschillende vissen in. Met een gids van het Mardan Palace kan het Swim Reef ontdekt worden. Iedere dag is er een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en elke avond worden de mooiste shows vertoond in het amfitheater van het hotel. Het hotel heeft in totaal 546 kamers en het beschikt uiteraard over een privéstrand.

Verzorging

Gasten verblijven natuurlijk op basis van ultra all inclusive in het Mardan Palace. Aan luxe geen gebrek in het hotel want er is een butler die 24 uur per dag voor de gasten klaar staat om de roomservice te serveren. De maaltijden worden in buffetvorm geserveerd in de restaurants maar het is ook mogelijk om a la carte te dineren. Per verblijf mag er één keer gratis gedineerd worden in het Russisch of Frans a la carte restaurant. Overdag zijn diverse snacks verkrijgbaar en ook is er een middernachtsnack en een high tea en patisserie. Alle lokale (non) alcoholische drankjes zijn inbegrepen van 08.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling is tevens te verkrijgen in het Mardan Palace geïmporteerde drankjes, verse vruchtensappen, de à la carte restaurants, de Monkey Club, roomservice en alle consumpties tussen 24.00-08.00 uur.