Park Hotel Izmir is een viersterrenhotel gelegen in vakantieland Turkije. Het hotel heeft een centrale ligging in het centrum van de badplaats Izmir. Op loopafstand bevindt zich de boulevard van Izmir. In de omgeving van het hotel bevinden zich vele winkels, bars en restaurants. Het hotel is kleinschalig van opzet en er heerst een fijne sfeer. Park Hotel biedt de gasten tal van faciliteiten, ruime hotelkamers en een uitstekende service.

Faciliteiten

Bij binnenkomst in het hotel treft u allereerst de 24uurs receptie en een lift. Er is een restaurant aanwezig waar heerlijke gerechten worden geserveerd. Drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar. In het hotel bevinden zich verder onder andere een stomerij, strijkservice en wasserij. Aan gasten wordt een pendeldienst naar de luchthaven aangeboden. Verder is er een winkeltje aanwezig en een balie waaraan excursies kunnen worden geboekt of auto’s kunnen worden gehuurd. Gasten kunnen overal in het hotel gratis gebruik maken van Wi-Fi. Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis in het hotel. Park Izmir beschikt in totaal over 49 hotelkamers die allen ruim en comfortabel zijn ingericht. De kamers zijn onder andere voorzien van een telefoon, televisie, airconditioning en een badkamer met bad/douche, toilet en haardroger.

Verzorging

Een verblijf in het Park Hotel Izmir is op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend kunnen de gasten genieten van het ontbijt dat in buffetvorm wordt geserveerd in het restaurant. Ook kan men in het restaurant lunchen of dineren tegen betaling. Het hotel biedt tegen betaling ook lunchpakketten aan. Ook voor drankjes betaalt de gast extra, deze zijn verkrijgbaar aan de bar in het hotel.