Limak Limra Park is een vijfsterrenhotel gelegen tegenover het Limak Limra hotel. Gasten van het Park mogen gebruik maken van de faciliteiten van het Limak Limra hotel. Het hotel ligt direct aan het strand en op 7 kilometer afstand van het centrum van Kemer. Voor het hotel stopt het openbaar vervoer. De kamers van het hotel zijn iets eenvoudig dan die van het Limak Limra hotel waardoor het hotel ook een stuk voordeliger is. U geniet hier van een luxe vakantie voor een geweldige prijs!

Faciliteiten

De receptie bevindt zich in het hoofdgebouw van Limak Limra. U maakt tijdens een verblijf in het park gedeelte gebruik van alle faciliteiten die het Limak Limra hotel u biedt. De maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant en dineren is ook mogelijk in de 5 a la carte restaurants.

Drankjes zijn verkrijgbaar aan de bars op het complex. Er zijn meerdere zwembaden aanwezig en er is een apart kinderbad. Ook is er een zwembad met glijbanen. Bij de baden ligt een zonneterras met daarop ligbedden en parasols. Op het complex treft u vele winkels, een kapsalon, internetcafé en doktersservice. Voor de jonge gasten is er kinderanimatie, verschillende clubs, de kinderdisco en een speeltuin. Op sportief gebied is er mogelijkheid tot fitness, tennis, beachvolley, darts en watersporten aan het strand. Ontspannen kan in het Turks bad of de sauna. Behandelingen en massages zijn te boeken tegen betaling. Er is een animatieteam aanwezig dat een leuk programma verzorgt voor jong en oud.
Het hotel telt in totaal 820 kamers. De kamers van het Park gedeelte bevinden zich tegenover het hoofdgebouw. De kamers zijn voorzien van een kluisje, televisie, telefoon, minibar, balkon en badkamer met bad/douche, toilet en haardroger.

Verzorging

Een verblijf in het Limak Limra Park hotel is op basis van Ultra All Inclusive. Daarbij zijn alle maaltijden inbegrepen. Gedurende de dag worden heerlijke snacks aangeboden. In de middag staan koffie/thee met koekjes klaar. Dineren is ook mogelijk in de 2 a la carte restaurants. Hier moet men vooraf wel reserveren. Rond middernacht kunnen gasten nog genieten van soep. 24 uur per dag zijn alle lokale (non) alcoholische drankjes en een aantal import drankjes inbegrepen. Voor overige import drankjes, drank in flessen en verse vruchtensappen moeten gasten betalen.