Begonville is een sfeervol en gezellig All Inclusive hotel gelegen in de Turkse badplaats Marmaris. Het strand ligt op slechts 300 meter afstand en het bruisende centrum van Marmaris ligt op 1 kilometer afstand. Begonville is een geschikt hotel voor een gezellige familievakanties. Het hotel biedt vele faciliteiten voor zowel jong als oud, de maaltijden zijn heerlijk en de service is uitstekend.

Faciliteiten

Bij binnenkomst in Begonville treft men de stijlvolle lobby met receptie en kluisjes. In de openbare ruimtes kan men gratis gebruik maken van Wi-Fi. De maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant. Snacks zijn verkrijgbaar bij de snackbar en drankjes worden geserveerd aan de diverse bars op het complex. Ook kan men dineren in het a la carte restaurant. In de tuin van het hotel ligt een groot buitenzwembad met daaromheen een zonneterras met parasols en ligbedden. Verder zijn in het hotel een was- en doktersservice aanwezig. Ontspannen kan in de sauna of tijdens een heerlijke massage. Tegen betaling kunnen gasten gebruik maken van tafelvoetbal, tafeltennis of biljart. Begonville beschikt in totaal over 104 hotelkamers. De standaardkamers zijn geschikt voor 1 tot 3 personen en zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar, airconditioning, balkon en een badkamer met een douche, toilet en haardroger. Voor gezinnen zijn er de familiekamers die geschikt zijn voor 4 personen en uit 2 kamers bestaan.

Verzorging

Een verblijf in Begonville is op basis van de All Inclusive formule. Het ontbijt, de lunch en het diner worden geserveerd in buffetvorm. Ook is het mogelijk om tegen betaling te dineren in het a la carte restaurant. Gedurende de dag worden snacks aangeboden en in de middag kan men genieten van koffie en thee met koekjes. Tussen 09.00 uur en 23.00 uur zijn alle door het hotel geselecteerde drankjes inbegrepen en verkrijgbaar aan de diverse bars. Import drankjes en drankjes na 23.00 uur zijn tegen betaling.