Turkije Allinclusive Vakantie

365 dagen per jaar naar Turkije

Deel artikel

Ben je op zoek naar een relaxte vakantie en wil je zorgeloos kunnen genieten kies dan voor een all-inclusive vakantie naar Turkije. Turken hebben het beste met je voor en willen goede service leveren en zijn daarnaast enorm gastvrij. Tijdens een zonvakantie op de mooiste zandstranden van Turkije kun je helemaal ontspannen. De natuur van Turkije is ook nog eens prachtige om naar te kijken tijdens een wandeltocht over de ‘Lycian Way’. Turkije is een belangrijke toeristische trekpleister en een populaire bestemming voor een all-inclusive vakantie in Turkije. Het heeft een heerlijk klimaat met warme droge zomer die vooral aan de kust erg welkom zijn. In de wintermaanden is het land perfect geschikt om te wintersporten, kortom Turkije is een perfect land voor allerlei vakanties.

 

De Turkse cultuur

In Turkije is de muziek erg belangrijk voor de Turkse cultuur en er worden dan ook genoeg festivals en concerten georganiseerd. Na zonsondergang biedt het strand van Antalya door diverse verlichting een spectaculaire blik waar je lang van zult nagenieten. In de verschillende steden in Turkije is het een prachtig winkelparadijs. Istanbul zit vol met winkeltjes, restaurants en cafés. Dit is de perfecte locatie om urenlang in rond te dwalen. Daarnaast is het eten in Turkije voor de cultuur ook heel belangrijk, de Turkse keuken is internationaal gewaardeerd en kent een lange traditie. De gerechten bevatten voornamelijk kruiden, noten, fruit en groenten. De meeste Turkse maaltijden zijn een combinatie van diverse lokale gerechten, maar ook in de toeristische delen van Turkije vind je traditionele restaurants. Tevens is het eten in een all-inclusive resort in Turkije heerlijk om de hele avond van te genieten.

 

Bekijk je verblijf vanuit je huis

Heb je onlangs een vakantie geboekt naar Turkije en ben je benieuwd naar je verblijfsruimte bekijk dan eenvoudig op http://www.oculusworld.nl/virtual-reality-video/vakantie-bestemmingen/sentido-letoonia-golf-resort hoe je resort eruit ziet. Hier is te vinden hoe dit luxe verblijf aan de Turkse Rivièra eruit ziet en wat het allemaal te bieden heeft zodat jij heerlijk uitgerust terug komt van vakantie. Bekijk door middel van virtual reality hoe je resort eruit ziet zodat je niet teleurgesteld zult zijn bij aankomst. Door van te voren via virtual reality je verblijf gaat bekijken weet je precies wat je kan verwachten en kun je mogelijk nog contact opnemen met de reisorganisatie zodat jij het tot in de puntjes van te voren geregeld hebt. Een ander resort wat je van te voren kunt bekijken is het hotel Sunprime Numa Beach, in een heerlijk ontspannen omgeving van prachtige tuinen en ruime kamers met uitzicht op een adembenemend zwembad. Bekijk alvast het voorproefje en neem letterlijk een kijkje door gebruik te maken van onze virtual reality video http://www.oculusworld.nl/virtual-reality-video/vakantie-bestemmingen/sunprime-numa-beach/. Om deze video te bekijken heb je geen VR-bril nodig maar als je daar gebruik van maakt heb je wel een natuurlijke ervaring. Je kan de filmpjes ook gewoon zo bekijken maar dan zie je het beeld wel vervormen. Dit prachtige hotel ligt in het heerlijk Antalya, gelegen aan het strand en het is een ouderen hotel. Hierdoor heb je automatisch een rustige omgeving en kom je ontspannen terug van vakantie.

Gerelateerd nieuws

Bezienswaardigheden

Toeristische bezienswaardigheden in Turkije

Turkije biedt een rijkdom aan verschillende soorten bestemmingen voor reizigers. Met zo veel schitterende bestemmingen is het aantal toeristische attracties in Turkije overweldigend. Wij hebben